Bröllop

2010-06-19 13:24:43
Idag gifter de sig, kronprinsessan och Daniel. Och vet ni vad? Jag skulle verkligen vilja vara där. Men får sitta bänkad framför tv:n ist. Men allting verkar så festligt och mysigt så det skulle inte alls vara fel att kunna vara där och ta del av detta. Jag menar, hur ofta händer det att det är kungligt bröllop i Sverige? Detta är historiskt!

Sen tycker jag faktiskt att det är en smula häftigt att Jimmie Ericssons (han som sitter bakom brudparet i vagnen och sköter bromsen), häst går tillsammans med min häst på grönbete nere vid hans föräldrar, och de är superkära! Så sött. Och som tack har han lovat mig en "rundgång" på det kungliga hovstallet. Coolt va? Nog för att det förmodligen inte kommer ske, men ändå. Haha.

Kääär

2010-06-18 17:21:21

Idag har jag sett på A Walk To Remember och den var sååå bra! Verkligen i klass med Notebook. Och för bara några dagar sedan såg jag på Dear John, också superbra. Älskar filmer som dessa. Det roliga är att jag alltid blir kär i de som spelar den manliga huvudrollen. Inte så konstigt kanske när de är precis så som man vill att ens drömprins ska vara. Men som sagt, det är ju bara på film. Suck...

Snart ska jag börja snoffsa till mig, för ikväll blir det fotboll med Lina.


Varför

2010-06-16 16:53:55
Varför är tiden så lång när det är någonting som man vill ska ske? Som man hoppas på ska hända. Längtan till någonting som kanske inte alls kommer hända förstör allting annat. Vardagen rinner ut i sanden bara för att man gömmer sig i drömmar och förväntningar.
Varför är det så att om det är någonting man inte kan få, vill man ha det ännu mer? Känner man sig svag och förlorad i sig själv bara för att man inte lyckades nå ända fram?
Varför är det också så att man kan tro att någonting är helt perfekt, att man hittat "det" och så är det inte alls så. Ist så vaknar man upp en dag och börjar fundera över hur man blivit bemött av den personen som man hittade det där med. Var allting bara en lögn? Är det så det funkar? Ska man gå omkring och låta bli att visa sina känslor eftersom det förmodligen kommer att komma en dag då han ger sig iväg. Då allting slutar. Ska man sluta upp med att visa vad man faktiskt tycker och inte längre dela med sig av sina glada och sorgsna stunder, eftersom allting bara är en enda stor lögn?
Man måste sluta vänta, sluta med att ha förhoppningar och ist leva i nuet. Lev.



Gott folk...

2010-06-14 17:20:33

Jag funderar på om jag ska be om ursäkt för att jag inte har skrivit på ca: ett halv år? Meen nej det tänker jag inte. För vet ni vad? Jag har haft sveenmycket att göra både här och där så tiden har varit knaper. Men nu är jag här igen!

Det har hänt så himla mycket ska ni veta. Både bra och mindre bra saker. De störta förändringarna som hänt i mitt liv under den här tiden är att jag har fått körkort och att min morfar har gått bort. Att få körkort var toppen, helt underbart! Att morfar gick bort var väldigt jobbigt men det kändes ändå bra eftersom han hade varit så dålig.
Men nu har jag fått sommarlov och blickar fram mot stora och ljusa möjligheter! Allt kan hända, eller hur?

Vill ha en sommar med mycket vollybollkvällar, långa dagar i solen, ett och annat dopp vid Råda-strand, härliga ridturer och så vill jag åka till Liseberg. Hör så underbart allt låter. Detta måste ske!

Nu blir det strax träning. Adios folket !


RSS 2.0