En bitter dag

2009-11-30 17:44:14

GUD vad tråkigt allt är, och vart tusan är snön? Hemskt att det ska vara grått och mörkt hela tiden. Hörde idag att det har knappt varit ett par soltimmar under hela november, helt sjukt. Imorgon börjar en ny månad och jag hoppas verkligen på förändringar, dvs snö!

Åkte till skolan 09.25 idag. Det blev ingen lektion så jag, Helen och Ölund drog hem igen med 11.45 bussen. Jäkligt lyckat! Kunde ha sovit ist..
Är verkligen butter idag. Aja, Helen och jag gick hem till mig och fick lite skolarbete avklarat i alla fall och nu ska jag återgå till pluggandet.





Match, gnäll och snö

2009-11-28 13:20:36
Måste skriva att jag tycker jag är fruktansvärt duktig på att skriva nu. Vet att alla som läser detta nickar instämmande.
Jaa, vi spelade ju match igår mot Hagfors då. Tyvärr så förlorade vi, men vi ledde faktiskt efter första perioden. Vet dock inte riktigt vad som hände med oss i tredje. Men men, nu är matchen avklarad och jag tycker faktiskt att vi ska hålla huvudet högt ändå. Vi kämpade på mycket bra med tanke på att Lennart var utomlands, Petter som vi skulle ha ist var sjuk och vi fick då ha två stycken som vi aldrig tränat med förut, men de gjorde ett mycket bra jobb tillsammans! Sen är det även så att vi har aldrig trott att vi ska lyckas gå upp i år, men det har Hagfors. De har Johan, en riktig tränare. Vi har inte ens en tränare. De har fått in riktigt bra spelare och spelat ihop sina femmor, så om man tänker efter så ska de faktiskt vara det bättre laget, och vi är nära på att ta dem! Tror att vi har en riktigt bra chans att ta dem när vi har hemmamatch.
Kul att det var många som stöttade oss igår också!! :)

Idag är det en ny dag, för de som inte har fattat det. Jag har nyss gjort chokladbollar som ligger i frysen och väntar på mig. Ska rida lite senare och efter det ska jag göra klart svenskafrågorna tror jag. När kvällen kommer vet jag inte alls vad jag ska hitta på, men vill göra något..

jo det var något mer jag skulle skriva.. Ahh nu vet jag!
GE MIG SNÖ!!! 

Derby!!!

2009-11-27 10:42:48
Hagfors-Munkfors
Nöjd Ölund? Nea blev nämligen putt när jag skrev Munkfors- Hagfors eftersom det är i Hagfors vi spelar, och då ska det stå först. Viktigt, så gör de i nhl ska ni veta.
I alla fall så möter vi Hagfors i kväll så det gäller att vara på tå, högt på tå! Jag ska inte skriva att vi kommer vinna, men chansen finns där. Alla i laget måste bara förstå det. Vi ska kämpa, och vi ska kämpa för varandra. Man skulle nästan kunna säga att det är krig, men det låter vi bli.
Låret känns bättre också. Cyklade igår på träningen och det gick bra. Fick även en "supersalva" av Linda Andersson som ska hjälpa mig, så den har jag fläskat på! Kanske får låna en cykel i Hagfors i kväll om jag ber snällt.

Sen är det även så att Helén Limpan Lindberg gör sin sista match mot Hagfors ikväll, vilket är synd. Nu när jag äntligen är med i a-laget sticker du. Det är fel Helén, feeel! Snyft (snorbuse som rinner)


Ett eller två t?

2009-11-24 12:52:22
Gud vad du är duktig Helèn! Se så hon har fixat och trixat med min blogg. Tummen upp! Något mer att resa tummen upp för är att vi har studiedag idag, woohoo!
Tänkte att jag skulle vara duktig och göra lite mat snart och gå ut med vovvarna. "Äta bör man annars dör man" håller med till 110%.

Mitt lår har inte blivit bättre än heller. Ändå sliter jag och smörjer med Tiger Balm, har till och med värmekudden på ibland. Humpf.. Sen har jag strålning i armen och jag vette tusan varför. Hade det i skolan i går också men det går verkligen inte över. Tänk, det är bara fel på mig. Kanske ligger i blodet? Kom på nu att jag måste ursäkta för mitt tidigare blogginlägg, då jag skrev kutta. Kutta är värmländska, det är så vi uttalar det, men det skrivs tydligen kuta, som betyder springa eller rusa. Kutta däremot är kvinnas kön, och det var inte precis det jag menade när jag skrev att jag skulle "kutta ut i full rulle". Nu kanske ni fick lära er något, jag fick det i alla fall.


Ännu lite mer information om mitt så "häftiga" liv

2009-11-23 19:55:39

Hemma från träningen. Fatta vad jobbigt det är att sitta brevid på en träning när alla andra spelar och har roligt. Ahh! Man vill bara kutta ut i full rulle och ta klubban för någon, men det är bara att bita ihop. Ja jag har ju som sagt sträckt mig. Uschiamejja!
I morgon ska vi iväg med laget för att lyssna på en föreläsning om hur man skapar ett vinnande lag, vilket jag tycker låter utmärkt inför helgens bravader. Får se om man lär sig något nyttigt!

Som jag även skrev tidigare idag så vill jag göra någon förändring. Då tänkte jag mig typ en tatuering bakom örat. En not kanske? Jaa någonting där i alla fall. Eller kanske en piercing i fjongen i örat (vet inte hur jag ska förklara) Jag och Moa hade en tanke på att vi skulle göra det i alla fall, skulle vara kul :) men då ska man ha mod också, vette tusan om jag har det. Bara någon hjälper mig med att få tummen ur så ska det nog bli bra.

Är jag inte duktig på att skriva? VA!? Aa just'ä :) 





förändring

2009-11-23 11:03:07
Nu är det så här att jag vill göra någon förändring med mig själv. Men vad? Moa kommer du ihåg vad vi sa att vi skulle göra? Jag vill fortfarande!!

Har sträckt mig i låret också. Fan säger jag bara, för vi har världens viktigaste match i helgen mot Hagfors. Får i alla fall vila mig lite extra i morgon för då har vi studiedag, tummen upp för det!



Kinafynd

2009-11-20 10:45:42

Måste berätta om när Jag, Anna, Helen och Sandra var iväg och åt kinamat.

Jag, Helen och Sandra var givetvis där i tid, men Anna, hon skulle tryga i hemmet hon. Gissa vad hon gör när man ringer efter henne då? Jo nog fan ligger hon där hemma och skurar trappan! Jisses..
När vi väl ätit klart, skuttar Helen och Sandra iväg mot klingevi och jag tillsammans med Anna går ut mot hennes cykel. Anna tittar på mig helnöjd, som ett barn på julafton. "Vad är det Anna?" Anna svarar lyckligt "jag har hittat ett par vantar" Jag trodde då att Anna hittat dem hemma i en låda eller i badkaret eller vart tusan hon har sina saker. "Men gud, de var riktigt fina också" Anna svarar "Jaa sånna jag alltid har önskat mig" Efter ungefär 20 minuters prat om hur bra de där vantarna var kommer Helen gående. "Var är mina vantar?" Jag tittar ner på Anna och ser hur hela världens rasar för henne. Jag börjar skratta för full rulle när jag inser att Anna tog dem från Helen inne på kinan. När jag står och skrattar så diafragman hoppar i magen på mig står Anna och är totalknäckt "Meeeen, jag som villa ha sånna vantar.. Snyft"

Man har alltid roligt med Anna, så är det bara.

Nyare, snyggare, coolare m.m

2009-11-19 18:13:07

Tjollahopp!
Nu bär det snart iväg på träning. Borde egentligen plugga geografi, men vet inte vad mer jag borde träna på? Humpf. Aja, imorgon är det fredag vilket gör mig på superbra humör. Lång dag i skolan sedan blir det snabba ryck hem för att spela match mot GS86 så nu gäller det att vara på tå på träningen.

Vill även skriva ett tack till Helen Lindberg som varit så snäll och hjälpt mig med att göra denna en gång fula sida snyggare :) Tack min sköna böna!


Två dagars information i rad!

2009-11-14 17:33:18
Känns rätt gött att vi vann igår, och ännu bättre när man fick sätta två i krysset! Ena var backhand till och med :) sjukt kul alltså! Många i laget som fick ta hårda smällar, kanske var fredag den 13 som spökade med oss. Är i alla fall så glad att vi vann! I bussen spelades det poker, men jag var dock inte med, är så jäkla dålig förlorare. 

Ja och statistiken har faktiskt ökat. Vet inte om det beror på Ölund, men kanske :) Ska försöka fråga Helen snällt om hon vill hjälpa mig med att fixa till den här skiten också så den blir lite snyggare. Även om vitt är en jäkla bra färg, humpf!
Ikväll var det först tänkt att jag och Lina skulle iväg på fest, men det blev tydligen ingen. Felix hade en idé att vi skulle hitta på något, så får se. Blir nog bra detta. Men nu måste jag duscha för händerna är is på mig.

Har lyssnat på sissel kyrkjebø ett tag nu. Vet att mormor älskade hennes röst, och jag förstår henne. Gud vad vackert hon sjunger.

Nej nu jävlar!

2009-11-13 10:56:07

Pigg statistik!
Kom igen nu folket! Vet att jag inte skriver mycket, men det jag väl skriver är nyttigt att läsa om, i alla fall lite av det. Här sitter jag och sliter ut mina små fingertoppar för vadå? Inget! Ryck upp er nu!

Slutar tidigare idag! Jippi vilken lycka. Hinner då packa och ta den tid jag behöver på mig till att gå på toa, sjunga, åka till Irina, äta, rulla tummarna, hitta på något att knäcka Catrin med och titta på tv. Precis så som mina dagar brukar se ut. Efter allt detta ska det möljas iväg med buss mot Åmotfors. Hoppas att vi vinner! Sara Jansson ska även göra sin sista match idag, vilket gör mig deppig. Känns verkligen värdelöst att hon, kungen själv, ska sluta. Hoppas att hon saknar det, i vilket fall kommer hon sakna mig, så hon kommer nog tillbaka.

Funderar även på om jag borde berätta för lite mer folk i omgivningen att jag faktiskt har en blogg? Det kanske skulle få siffrorna att öka. Tror jag har en liten poäng där.


snabeldrake

2009-11-06 10:07:47


Nu ska jag vara så ärlig så. Magen pirrar inför morgondagen. Klart som fesalort att man är nervös. Jag hoppas att vi alla kommer vara lika laddade inför matcherna imorgon och att möta Hagfors, om vi nu gör det. För vem säger att vi vinner första matchen? Tycker verkligen att Munkfors har bra inställning till detta, vi har roligt. Själv tycker jag att det är det viktigaste. Så länge man har roligt så går det bra, så är det bara. Så nu taggar vi!
Hey ho let's go!!

Om någon funderar över överskriften så skrev jag snabeldrake just för att jag tänkte på rosa päron..


RSS 2.0