Det går åt fel håll

2010-01-29 10:46:22
Vad är det som händer? Eric har tydligen färre trombocyter idag sen igår. Vad är det som gör att de inte vill befinna sig i hans kropp?
När man inte har några trombocyter får man lätt blödningar, men ist för att blodet stillar sig och läker som det ska göra, fortsätter det bara att flöda. Han kan få en hjärnblödning om det vill sig riktigt illa. Är verkligen orolig och tycker så synd om honom. Nog fan är det en orättvis värld alltid, men låt detta sluta bra.

Motgångar gör oss bara starkare

2010-01-27 17:46:47
Är orolig och rädd. Magen knyter ihop sig och blir till en riktigt stor klump som inte går att få bort. Ögonen kan inte sluta gråta och tankarna leker hemska lekar med min hjärna. Oro, tårar och rädsla.

Mamma och pappa är på väg till Karlstad med Eric nu. Han måste in till sjukhuset. De har lovat att de ska höra av sig så fort de får reda på något nytt. Måste vara ärlig och skriva att jag är livrädd och förbannad. Varför alltid oss? Varför ska det hända Eric något som ta mig fan är den snällaste, klokaste människan jag känner. Han som vill alla gott och som alltid gör sitt bästa. Som kämpar och sliter hela jävla tiden. Han är värd så himla mycket bättre, så är det bara. Önska att jag kunde hjälpa honom på något sätt, men det går inte. Det finns inget jag kan göra. Bara bita ihop och försöka hålla huvudet högt. "Motgångar gör oss bara starkare" som mamma sa.



Panik och Lasse Stefanz

2010-01-26 12:47:34
Lektionen slutade för 20 minuter sen och bussen gick 11.45. SUCK! Skulle ha uppskattat att komma hem tidigare för att kunna öva inför geografiprovet, eftersom jag har match ikväll och ont om tid. Kom och kolla vettja! Den börjar 19.30. Mycket folk, det gillas!
Ska även få mina presenter av Limpan Lindberg på matchen ikväll. Skoj! :)

Mamma fyller år imorgon också. Gud hinner inte med allt som ska styras upp! Prov, läxor, Irina, Innebandymatch och mata mig själv. Ah! Får panik bara av att läsa vad jag skriver...
För övrigt, geografi? Vad är det för jäkla skit egentligen? Känner verkligen hur ont det gör i mig bara av tanken att behöva sätta mig och läsa om vattnet. Varför kan ingen förstå att det är bara svenska, historia och en smula engelska som är kul och nyttigt. På tal om nyttigt så är jag supersugen på en kebabsallad (Ölund håll tankarna inom ramen). Elin Seth åt en Kebabsallad på Altans i söndags och det såg så gott ut! Får bli en till helgen.

Nu sitter jag och laddar med, ni kommer inte tro mig, Lasse Stefanz. Är tvungen om jag ska kunna sjunga med till helgen. Moa skulle fixa biljetterna idag så :) bara att börja öva!

Tack och hej för mig!

Så bra som den bara kunde bli

2010-01-24 22:31:49
Dagen kan beskrivas som SUPER! Fy fasen vad bra den har varit! Är jättenöjd, verkligen :)

På väg hem från Sunne är det en liten tok vad namn Lina Danielsson som ringer och ber mig åka till Altans. Jag lyssnar givetvis på min vän och åker dit. Där sitter Lina, Elin, Isabel, Ellinore, Catrin, Emelie.L, Sanna och Emelie.P(som kom lite senare) Men satan vad glad jag blev! Fick till och med en kram av Catrin (fatta vad stort det är) Hade vapenvila för en kväll :)
Vilka underbara vänner man har egentligen. Folk som lagt upp på bdb om min födelsedag m.m, det gör mig verkligen superglad. Veta att man har vänner omkring sig som bryr sig. Ni är underbara! Önska att ni var här allihop så jag kunde krama er hela högen!

Bilder från kvällen kommer här

                 

Lägger upp om mina presenter imorgon ist, om tiden så vill :) Underbar dag, för både mig och morfar tror jag. Han sjöng så fint för oss alla och verkade må så bra som han bara kunde göra vid det tillståndet. Men nu måste jag lägga mig. Det är ju en dag imorgon också. Kram!

Grattis till mig!

2010-01-24 10:48:30

Då var äntligen dagen här! Vaknade av att två sångfåglar sjöng för mig, vilket jag uppskattade väldigt mycket. Öppnade alla mina superbra presenter och blev jättenöjd! Ska lägga upp bilder senare idag har jag tänkt mig.

Dagen ser ut som så att jag ska snart iväg till Irina och rida. När jag är hemma från Irina blir det tårta och kakor. Sen ska vi rulla iväg till Sunne där vi ska fira morfar som också fyller år idag :) Moster och kusinerna kommer så det ska bli skoj. Sen får vi se hur dagen slutar. Vill faktiskt upp och se på hockey ikväll, men vet inte om jag hinner det. Vi får la se hur det blir :)

Ska försöka få tummen ur och lägga upp bilder på vad jag har fått, men det tar vi senare som sagt :)

Kram så länge!


All Star

2010-01-21 18:03:57
Imorgon är det fredag. ÄLSKA fredagar! Slutar även tidigare vilket är ett stort jävla fett +

Nu måste jag packa mina saker inför dagens andra innebandypass. Ahh vad tränad jag blir :) haha!

Måste även ställa en fråga som jag funderar över. Kan man tvätta converseskor utan att de blir förstörda? Mina vita är inte så himla vita längre om man säger så...

Kraaam så länge!



Varning !

2010-01-20 18:50:02

Börjar med en varning. Frossa aldrig i er chokladbollar! Magen gör uppror. 

Just nu är jag rätt butter/bitter/sur. Mamma och pappa håller på att fixa med resan till Aruba. Tror de skulle åka den 12 mars. Känns riktigt bra (ironi). De kommer hem veckan innan jag ska till körskolan och börja mölja. Humpf... Ska kissa i sängen för dem sen, hoppas det kommer svida!

Snart helg också :) uuj vad snabbt allt går tycker jag. Hinner inte med att andas för tusan. Men ah vad jag vill göra något roligt nu i helgen. På lördagen skulle det sitta fint med lite äventyr, för efter 00.00 får även jag kliva in. Där det är 18 årsgräns då :)
Det rycker så i kroppen när jag sätter på Tik tok- låten. Sjukt bra!! http://www.youtube.com/watch?v=J45dI7taoLI

JO, så var det ju även så att Helén tog kort på mig som ni vet (även jag på henne, blev grymma bilder). Tänkte ni skulle få se några. Är nöjd med dem :)

           

Sööt va? Min älskade guldhäst !

Är även något litet pirr som har dykt upp i mig nu på senare tid :) Vad kan det vara? Höhö.


Sista veckan

2010-01-17 20:16:01
Då bloggar vi lite då :)
Vann matchen igår. Gjorde även ett av målen (y). Men oj oj vilken match det var. Kan beskriva den med ett ord. Krig. Och det är som vanligt alltid lika härligt att vinna en strid!

Idag var Helén med mig till Irina och tog kort på mig när jag red. Hoppas att hon fick någon bra på kusen min. Alltid kul att ha en riktigt fin bild som minne. Lyckades även få upp Helén på hästryggen :) Hon gillade det! Kommer upp bilder så snart som möjligt :)

Som ni vet så var ju mamma och pappa till Karlstad igår och inhandlade presenter till mig. Var och snokade lite förut och såg att det är något från make up store. Gilla gilla gilla det! Längtar bara mer och mer efter min födelsedag :) Tror även att jag längtar så mycket eftersom det är Lasse i parken helgen efter, och då ska Elin in! Kommer vara tjockt med folk så tänkte att jag skulle slå till med att fira då. Mammi och pappi är i Leksand den helgen också så det kommer nog bli en riktigt spännande helg om jag tror rätt :)

Ja. Sista veckan som sjuttonåring då. Hoppas den blir minnesvärd!

Räv bakom örat

2010-01-16 10:58:42
Trött, sliten och nu bär det av mot match.
Snart kommer Sara och hämtar mig för att sedan tuffa vidare mot laget Skoghall. Hoppas att alla är taggade och på bra humör :)
Mamma och pappa åkte tidigare ner till Karlstad för att köpa presenter till mig (y) Något jag inte förstår är varför de skulle ha med sig ett skolkort på mig? Jag brukar alltid vara en baddare på att förstå mig på vad de tänker, men nu har de lurat till det. Ska bli roligt och se varför när dagen väl är här :)

Nu måste jag skutta i skorna. Adios !

En funderare..

2010-01-15 18:30:10

Äntligen hemma, phuw. Mycket hit och dit innan man kan sätta sig till ro. Känns bra att kunna sitta här utan att behöva stressa ihop något i alla fall.

Veckan har varit bra och.. Var det inte tisdag nyss? Ungefär så känns det, vilket gör mig ännu gladare.
Just nu sitter jag och väntar på att någon ska få tummen ur och ringa efter pizza, denna någon är inte jag (för feg). Senare kanske det bär av till fröken Danielsson. Men det är inte helt hundra så ska ringa efter maten och kolla läget.
Är ju även Let's dance ikväll som jag gillar skarpt. Alltid roligt att se när David Hellenius knäcker hela högen med sina kommentarer. Like it a lot!!

Är faktiskt rätt många som har dragit upp trosorna och följer min blogg också. Jag som var skeptisk till detta är nu igång och bloggar för full rulle. Kul att man kan ändra sig, eller hur?
På tal om elefanter så kom jag att tänka på en sak igår när jag duschade (mycket tid till att tänka då). Jo jag började fundera över första gångensaker. Alltså saker som jag gjorde för första gången när jag var 17. Fyller snart 18 så kan ju vara bra att tänka igenom året. Kom fram till att det var första gången jag..


Åkte utomlands på egen hand, men en kompis då. :)
Drack och blev full. Inget att sträcka på sig för men så är det.
Började spela i a-laget.
Fick en matchens lirare t-shirt.

Finns säkert mycket mer, men nu funderar jag mer över vad jag kommer uppleva för första gången under min tid som 18-åring. Den krävs att fundera på :) Jag menar, tänk när man växer upp och får barn. Då kommer de gnälla och gnöla hela tiden om vilken ålder jag var i när jag gjorde det och det för första gången. Så vet jag i alla fall själv att jag är, så planera bör man :)



THE NOTEBOOK

2010-01-14 18:16:26
Hej alla coolingar som följer min blogg!! ni är rätt grymma faktiskt.

Kan börja med att skriva att jag är glad över att jag ens kan sitta ner, kroppen gör asont! Träningsverk är ingenting att leka med. Ska försöka träna med laget sen, får se hur det går. Stod över träningen i skolan för jag hade för ont, men mamma talade om för mig att det är bättre att träna när man har träningsverk, så får lita på henne (morsgris).

Fick även tillbaka min engelskauppsats av Carin förut. Hon kom till mig i skolan och sa att den var kanon så skyndade mig hem från bussen för att kolla min hotmail.
Började med att det stod..
..I've read your essay. Sending it back to you for correction, not much to correct!. You've written a lovely story.
Läste sedan resten av det hon skrivit där hon avslutade med..
..There are som minor mistakes to correct, however. /VG+ 

Ni som går i min klass och har Carin vet hur hård hon är och förstår säkert varför jag blev jätteglad när jag fick VG+. Hon undrade även om jag var inspirerad av twilight. Det kanske jag var? Men tror nog mer att det var dagboken som var min inspiration. Hur som haver så gjorde detta verkligen min dag och jag är redo för träning!


För er som inte har sett den, se den! 
För er som inte vet vad kärlek egentligen är, se den!
Ni kan tacka mig sen :)



J'ose espérer

2010-01-13 20:11:20

Jag vågar hoppas.. Franskan är klar! :)

Ja jag vet att jag inte skrev något mer igår. Dumt av mig, förlåt. Ska inte hända att jag lovar något igen och inte håller det. Promise!

Idag hade jag fys på innebandyn i skolan, igår hade jag fys med innebandyn i laget, så ni hör ju vilken jäkla slitliv jag har. Så nu är kroppen helt slut nu och jag skulle uppskatta massage. Men eftersom jag inte har någon nära som jag kan tvinga göra något åt den saken, får jag helt enkelt bita ihop. Hård som trä!
Nu sitter jag bara och slappar. Väntar på ett mess ifrån mr Andersson, sen får vi se vad som händer :)

Måste även skriva vad Anna fläskade ur sig i skolan idag.
Jag, Helén, Ölund och Anna satt och småpratade i väntan på att lektionen skulle börja då Anna börjar prata om hur hon tror att livet egentligen är.
"Tror ni verkligen att vi är på den här jorden bara för att leva?" Alla tittar då frågande på Anna och svarar "Jaa Anna?" Anna suckar smått "Naaej, jag tror att jag bara är här för att genomföra ett uppdrag." 

Så pga detta får Anna inte titta på disney channel på en hel vecka. Och tro mig, för Anna kunde det inte bli ett värre straff.



Tyst som en mus

2010-01-12 11:00:13

Shhhh!!
Sitter i skolan och har historialektion nu. Men eftersom jag var så duktig och läste ur min bok under lovet, får jag göra vad jag vill nu. Och hur skönt är inte det? 
Tysta som små möss är de här inne, är nästan rädd att jag stör dem när jag skriver. Försöker vara så lätt på handen som möjligt. Men tror att det är magen som gör mest oväsen, för aj vad hungrig jag är. Ska i alla fall snart bege mig till matsalen och stilla kurrandet.

Skriver nog några rader till senare idag. Hej så länge !


Verkligheten

2010-01-10 11:55:51

Imorgon börjar verkligheten igen då. Upp 05.45 för att göra sig iordning för skolan. Jaa allt börjar. Alla läxor, prov och nada med tid för att göra något man själv vill. Men måste ändå medge att på någon nivå det ska bli skönt att komma igång igen, få lite ordning på livet. Sluta drömma och leva som man gjort förut.

Snart är i alla fall min födelsedag här (något som är bra). Har gjort en lista över vad jag önskar mig, tänkte att det kanske skulle bli något lättare för dem då.

1. Sminkväska fylld med smink från make up store
2. Presentkort från kläder till behandlingar
3. Få min önskade tatuering gjord

Det är vad som önskas :) tycker det är jättebra saker!

Nåja nu ska jag inte sitta här och sucka längre, det är ju faktiskt en jättevacker dag ute att ta vara på. Så nu går jag och mamma med hundarna till skogen :) Blir great det!


Maskerad

2010-01-09 23:39:11

Hej alla gossar och gummor!
Vilken dag det har varit. Började med match kl 15.00 där vi vann med 7-1. Efter den skulle alla tjocka sig iväg till Torino där det blev pizza, grillpizza för mig (mycket god). Då fick man ju höra av sina nära och kära att det var parken ikväll med maskeradtema. Så efter pizzan drog jag med flera hem till Lina och började leta efter kläder. Slutade med att jag blev Usama bin laden i leksandskläder med pom poms (vita och blå då givetvis). Såg rent ut sagt förjävlig ut. När väl kläderna satt som de skulle drog vi vidare hem till Malin Lundberg där det var "förfest". Där stötte man på Sylves bär AB, även luffare och annat smått och gott (massa skratt).
Kände under tiden att jag blev bara tröttare och tröttare så tyckte inte att det var någon större idé att försöka ta sig in i parken. Men en jävla rolig dag, det har det varit!

Nu ska jag se om det finns något godis i detta hus, sen blir det soffan för moi :)


Hur sover de om natten?

2010-01-08 13:01:05
Alltså, vad är det för fel på folk?! Går in på min msn och någon typ vid namn Peter börjar skriva till mig. Får frågan "är du öppen för förslag?" Jag frågar vad människan försöker med egentligen och då skriver han "haha söker lite bus bara". Vår konversation slutar med att han skriver att han har tjej men är knullsugen, och jag svarade med att han verkar fruktansvärt tjock i huvudet. Han instämmer och jag tog bort honom snabbt som ögat. Usch! Smäll skulle de ha!

Är verkligen nöjd med bloggen som Helén har fått till liv igen så att säga. Men den är inte riktigt klar än enligt henne, så får se hur den blir. Stort + i alla fall Helén :) gillar dig!

Idag ska jag till min älskade Irina, får se om det blir rida eller ej. Beror lite på om det är kolsvart och iskallt ute.
När kvällen närmar sig ska jag kanske hitta på något med Felix. Men det är som vanligt inte helt säkert. Så vi får la se hur denna dagen slutar :) Kanske skriver en rad till lite senare idag, om ni har tur.

Men nu måste hundarna ut och kissa och jag måste fortsätta läsa i min bok. Kram så länge !

New Moon

2010-01-06 11:49:34

Hejsan alla muppar!
Igår så blev det Karlstad och new moon. Skulle ha varit på den idag ist men det blev inte riktigt som planerat.

Filmen var obeskrivligt bra! Mycket bättre än den första tycker jag. Men de flesta som jag har pratat med gillar den första mer konstigt nog. Kanske är för att de inte ha läst böckerna?
Tycker i alla fall att de har fått med allt det viktiga i filmen. Och grabbarna är lika snygga som vanligt, vilket får mig att dregla. Verkligen en film som jag rekommenderar. Skitbra!

Idag skulle Helen ha blivit med mig till Irina för att ta några kort när jag rider. Men det blev inställt pga att det är alldeles för kallt (-25) och det går inte att rida i. Så det får bli på fredag ist :)

Övrigt:
Helen, min sköna. Vill du fixa min blogg? Trött på den :)


PULKA !

2010-01-05 11:16:48
Hej alla goa varelser!

Sitter här och taggar. Ni förstår, jag ska nämligen ner till bliänga och åka pulka och kanske om jag får som jag vill, hockey! Sänkning blir!
Men det är ändå något som tynger mitt hjärta. Det är -23 grader ute, vi kommer ju bli sjuka. Eller dö. Ah vet inte vilket som är värst. Ska ta på mig så mycket kläder så jag ser ut som en levande köttbulle.

Senare ikväll har jag även träning. Kommer vara helt slut vilket inte är så bra för vi har fys idag. Men som sagt, leva eller dö.

Imorgon ska jag äntligen få se new moon! Fatta vad jag har längtat. Försökte även få mamma till att bli med mig till skin deep (eller vad det heter) och möjla på min tatuering. Men måste ju beställa tid först. Smartskalle jag är, eller hur? Visade henne i alla fall vad jag ville ha och vart jag ville ha den. Hon tyckte faktiskt om det. Så det gäller bara att fortsätta tjata så blir det nog av snart.

Vill också rota fram mitt pass igen

2010-01-04 14:48:02
Vad är det jag ser!? Går in på facebook och rullar ner några rader och vad skådar mina ögon, jo att Sverige förlorade inatt! Trodde faktiskt att de skulle ta USA. Och var det inte de som skulle vara så mycket bättre? De som skulle ta ett steg högre upp från tidigare år? Skit säger jag.. Är i alla fall glad över att jag inte satt uppe och tittade på matchen.

Igår skrev Moa till mig att hon ska utomlands med familjen och hennes älskling. Gissa om jag blev grön av avundsjuka? Drömde till och med att jag var utomlands inatt pga det. Egypten, igen! Fy fasen vad jag också vill ut och resa! Finns det något roligare? Upptäcka nya platser och få njuta av solen. Åå jag vill vill vill!!!

Mamma har pratat om att resa till Aruba som är hennes drömresemål (västindien). Jag vet att hon och pappa funderar på att åka dit när pappa fyller 50. Det kostar ungefär 22,000 för en person att åka dit i två veckor tror jag. Visst, det är svindyrt, men tänk vad häftigt att få ha varit där. De vitaste stränderna med underbart blå/grönt hav. Ska man dit så ska man nog ha med sig en liten älskling som man kan få uppleva allt det vackra med också. Så det blir till att skaffa sig det innan pappa fyller 50. Ingen press :)


2010

2010-01-01 22:29:30
Ett nyår som heter duga måste jag inleda med, hade faktiskt riktigt roligt vissa tidpunkter av kvällen. Blev inte precis som man hade tänkt sig men det behöver inte vara dåligt.
Var i Sunnemo och dansade så svetten spröt. Fick träffa många godingar ifrån Hagfors (gillas mycket)

Några löften? Mjaa, lägga ner mig så mycket jag bara kan på skolan och Irina. Det är det viktigaste.

Imorgon blir det träningsmatch mot värmlandslaget DJ17. Hoppas att jag är pigg i benen för nu jävlar vill jag visa framfötterna! Kom och kika vettja!


Gott Nytt År då mina vänner. Hoppas att det har börjat bra för er! :)




RSS 2.0