Lycka

2010-02-28 21:18:28
Usch vad ont halsen gör. Mamma är också sjuk nu så antar att vi får kolla oss båda två imorgon. Verkligen värst på kvällarna, för då känns det som om någon pissat i halsen på mig. AH! Dricker vatten som en galning.

Tänkte ni skulle få se hur lycklig jag blev igår när jag fick öppna första presenten, och Bellas lycka när hon fick sin.



Tack för en toppenkväll ! Ni är guld !

Karlstad

2010-02-28 13:53:41

Halsen ryckte upp sig lite så åkte till Karlstad igår ändå. Hade superkul! Bäst av allt var Freden. Det var så mysigt att sitta i lugn och ro och bara umgås. Bus och skoj blev det givetvis också, hade ju Therese med mig :) är i alla fall jätteglad över att jag blev med. Inte ofta man får så trevliga stunder med de man tycker om. Ett minne för livet (som Sandra sa). Puss på er!
Presenterna var.. Något i stilen med det jag hade förväntat mig. Fick presentkort på make up store, verkligen något jag behöver. Älskar sminket där! Seen fick jag även en.. höhö, vibrator. Så ett gott skratt fick jag mig verkligen. :)

Hoppas att någon lägger upp bilder från gårdagen på facebook snart, just så att jag kan sno några och visa er hur trevligt vi hade det :) Nu ska jag åka till min älskade häst, ha det bäääst!


FAN

2010-02-26 23:44:34
Är så depp som man bara kan bli. Har längtat som tusan efter lördagen, och nu när den väl står framför mina fötter, jo men då blir jag sjuk igen. Började redan i skolan idag. Kände att det brände, precis som när jag hade halsfluss.
Spelade matchen förut (som vi vann) även fast jag hade pissont. Men ville verkligen spela så gav mig inte, dum som jag är. Mamma berättade då för mig att man lätt kan få halsfluss igen om man har haft det en gång tidigare. Är jätteledsen nu, för jag vill verkligen med ut imorgon. Vill det jättemycket! Varför ska det alltid hända något när det är någonting som man längtat efter på g? Åhh! Vill bara riva sönder halsen på mig. Kul lov jag kommer få om det är halsfluss jag har åkt på igen.

FAN !

Är det fest eller?

2010-02-25 09:32:29
Oh my lord. Hoppas verkligen att matchen som vi har imorgon går bättre än dm-matchen vi hade i går.

Idag är en ny dag och första lektionen är avklarad, så nu har jag bara en lektion kvar, OM TVÅ TIMMAR! Och då ska vi se på film..
Får iaf sovmorgon imorgon vilket gör mig en smula lycklig. Kanske kan åka med bussen som går 11.45 om jag har tur. Om jag har tur som sagt. Men tur har jag inte haft på ca fem år så det ser inte ljust ut.

På lördag ska jag till Karlstad där jag, med flera, ska fira Bella och även bli firad (i efterskott). Så brudarna slog två flugor i en smäll och firar oss båda två samtidigt. Ska bli riktigt roligt att få se vad de har för planer. Vet att det tisslas och tasslas i sms bakom min rygg så nog har de en räv bakom örat alltid.
Vet i alla fall att vi ska äta mat på Freden. Hujedamejjan vad gott! Frågan är vad man ska ha på sig för kläder?


"Hockey"

2010-02-23 18:33:23
Sitter och taggar! Ska ner på träning förstår ni. Men inte är det innebandy inte, utan "hockey". Vette tusan hur detta kommer sluta.
Kul att svett-Catrin som var asbra på hockey när hon var liten ska vara med. Får försöka sänka henne. Blir nog bäst så.

Har fixat varm oboy som jag ska ha med mig, och även två musfisar :) får nog ska börja sätta på mig allt som jag måste bära för att inte frysa ihjäl. Så jag tror jag gör det nu :) Puss hej leverpastej!



Fröken Duktig

2010-02-22 20:04:08
Nu ska jag vara fröken Duktig och göra god kycklingsallad med vitlöksbröd så mamma blir glad (och snäll) när hon kommer hem. :)

Har inget prov (som man kan öva inför) denna vecka heller. Fatta vad SKÖNT! Har inte fått en enda läxa än heller. Gottigott må jag säga!

Nu ska händerna tvättas, sen är det bara att sätta igång. Puss o kram !




I must've been high to say you and I,
weren't meant to be and just wasting my time.
Why did I ever doubt you? You know I would die here without you.



NHL Och Dippa!

2010-02-21 18:31:44

TJAA!
Gudni vilken bra kväll jag hade igår. Myspys med Nea och Helen som var jättelyckat! :) måste göras fler gånger. Blev melodifestivalen och nhl. Känner att jag måste öva upp mina skills så jag någon gång kanske vågar möta Tim. Han lär få sig ett gott skratt åt mitt "spel" iaf. Mohahaha! :)

Var ute och lekte i snön förut också. Shit alltså, snön gick över knäna på mig. Kan säga att hundarna hade det jobbigt med att jaga mig. Jag var som en iller!

Nu ska jag beställa lite kläder :) Kräääm!


SKÅNE

2010-02-20 13:37:21
Förlorade mot Hagfors igår, men jäklar var grymma vi var! Det var i sista perioden som det sket sig, men vilket jobb vi gjorde. Ojojoj!

Ikväll ska man bege sig hem till Nea på Hea (fniss) för att mysa till det lite, Helen kommer också.
Först ska vi iväg till Altans oh dra en pizza, som jag även gjorde igår. Men fan vad gott det är! Sen hem till Nea där vi säkert ska titta på melodifestivalen, om jag får välja :) tycker faktiskt att det är kul att titta på, även om endel är helt värdelösa.
Ska iaf bli skoj! Har mycket att berätta för dem, tihi! Älskar att sitta och prata om allt mellan himmel och jord :) sen börjar man fantisera och så går allt överstyr, som vanligt, men det är det som jag gillar mest! :)

Fick frågan av min kusins barn igår om jag ville följa med till Skåne och hälsa på en annan kusin, alltså hennes moster. (för mycket information?) Aja, hur som haver så tyckte jag att det lät som en bra idé. Vill verkligen iväg och se mig lite omkring. Kanske hjälper mig lista ut vad jag vill bli här i livet. Vem vet? Tanken skrämmer mig att jag måste välja nu vad jag vill jobba som i resten av mitt liv. Helt sjukt.


Innebandy och halsfluss

2010-02-18 09:33:40
Det är fint väder ute vilket alltid gör dagen en smula bättre.
Ja min halsfluss borde vara över väldigt snart tycker jag. Vill komma igång med träningen igen! När brudarna spelade mot GS86 förra helgen satt jag brevid pga min halsfluss. Då ropade självaste Lejon (som tar ut till värmlandslag, tror jag?) efter mig och frågade varför inte jag var med m.m. Trodde inte alls att han hade koll på vem jag var, men det hade han tydligen. Surt att vara sjuk när han är och tittar. Men men, kommer nog fler chanser.

Imorgon är det match mot Hagfors. Vilket jag ser som både jobbigt och kul. Hoppas verkligen att vårat spel funkar som det ska så det blir en riktigt bra match. Hoppas även att jag får spela och att jag klarar av det. Blir nästan svett bara av att tänka på matchen. Hujedamejja!

ska gå ner till innebandyn nu och möta Johan. Får se om han har något skoj att säga. :)

Little wonder

2010-02-14 14:13:28
nyss ätit och ska snart iväg för att rida en sväng.
Som ni vet så var jag till Karlstad och shoppade i fredags. Inskaffade faktiskt bra saker. Det blev en jeansjacka, tröja från monki (200 kvar på presentkortet) "festskor", en tunnare tröja som skulle vara mer som ett basplagg till mina hängslen som jag köpte :) (skitnöjd med dem) sen blev det även en väska med nitar på. Det kändes skönt att få lite nytt.

Idag är det alla hjärtansdag. Är en dag som är värd att ta vara på, eller inte? Mig spelar det egentligen ingen roll. Absolut inga fel med att mysa ner sig i soffan med någon man tycker väldigt mycket om. Så gör det förtusan ni som kan!

Satt och tittade på airshopping förut eller vad det nu hette, eftersom mamma och pappa ska köpa hem saker till mig från Arubaresan. Är bitter och less över att de ska åka. Är ju solen jag är ute efter! Och nu när jag är 18 år tycker de att jag ska stå på egna ben och åka själv hela livet låter det som. Men hur lätt är det? Jag skiter inte kompisar som är lika sugna på att åka som jag precis. Sen så vill jag åka till något riktigt fint med lyx den här gången, och jag skiter inte pengar heller. Sen är det så jävla mycket att hålla koll på. Åker man med föräldrarna kan man känna sig trygg och få ha roligt med dem. Åka ut på olika saker och se sig om i landet man är i. Få lite kött på benen. Och ska man åka så ska man ju åka nu innan sommaren, så man får extra mycket färg och även njuta av sommaren hemma i Sverige. Ahh vad putt jag blir på detta!

Nu ska jag bita ihop och ge mig iväg för att rida rida rida! Så nu blir det till att fira alla hjärtansdag med min älskade Irina, inga fel det heller :) kram på er alla och hoppas att ni får en riktigt bra dag!


Come to mamma!

2010-02-11 18:52:37
Har fått guns n roses-feber! Lyssnar på dem hela tiden. Fan vad sjukt bra de är. Är lite småkär i Axl Rose tror jag. Vet inte vad det är med honom, om det är rösten eller hans småsexiga look, båda? Kanske är knäpp men det är något som jag gillar :) Ja så som han såg ut när han var ung alltså. Grrr :)

Imorgon blir det stan och shopping eftersom vi inte har någon skola. Så 10.10 åker jag och Helen iväg med bussen mot Karlstad. Hoppas att jag hittar några fynd. Har ju ett presentkort på monki som jag fick i födelsedagspresent som jag är sugen på att använda :) Nåja, nu måste jag börja röra på mig. Men möljer kanske mer imorgon. Mår bättre också, tummen upp för det!


BRANDLARM

2010-02-11 16:05:21

Jag och Ölund var ner en sväng till den nya skolan för att fixa skåp till mig (överskåp blev det). Efter detta tänkte vi att vi skulle kolla läget på den nedre våningen. Plötsligt drar ett svinhögt larm igång. Ölund börjar mölja upp för trappan och jag efter hack i häl. Där uppe smälls de mindre fönstrena upp och en högtalarröst säger till oss att det är brand och att vi ta närmaste dörr ut. Jag och Öund skyndar oss ut, med en hel skara folk efter oss. När vi väl kommit en bit från skolan stöter vi på självaste Anne.H jag hostar upp snorkråkorna jag har i halsen och frågar "Anne, vad är det som händer?" Anne går förbi och svara "brandlarm".

Men det var bara ett testlarm (tror jag) så när folket fick gå in igen tyckte jag och fröken Ö att det var lika bra att gå där ifrån. Så nu sitter vi här :) ska snart gå iväg och börja sprida våran nyhet.


HOST

2010-02-09 09:13:30
Har ingen skola idag men vaknar fanmä 08.00 ändå. Usch så bittert.
Skyndade mig iaf upp ur sängen för att ta penicillin, eftersom man måste vänta en timme innan man får äta. Så nu sitter jag här och väntar in de sista minuterna innan jag ska springa ner och slänga i mig frukost.
Sitter och tittar på Leona Lewis- Happy på youtube. Hon är så himla vacker i den videon. http://www.youtube.com/watch?v=9c-4z5H43F0

På fredag kanske det blir Karlstad och shopping också :) behövs verkligen. Är jättesugen på att köpa massa nytt. Shopping är ungefär som terapi. Man mår mycket bättre efteråt. Konstigt, men det stämmer faktiskt.


Halsfluss?

2010-02-08 19:19:17

Skulle gå upp 07.45 men vaknade ist 05.20 av att halsen gjorde superont! Låg där och vred mig men kunde inte slockna. Mamma tittade i halsen på mig och gillade inte vad hon såg, så det fick bli halsprov. Halsprovet visade halsfluss, eller vad det nu hette. Så nu blir det penicillin i tio dagar, yey! :/

Är iaf "ledig" från skolan imorgon, vilket ger mig chansen till att vila upp halsen lite. Tack och lov.


Ett gott skratt i natten

2010-02-07 11:24:32
Ååh vad jag skrattade när jag var på väg hemöver igår kväll. Gick längs vägen som ett litet fån i mörkret och upptäckte en katt som satt där och smög. Jag började då med att säga "kisse kisse kisss". Katten får panik och kurar ihop sig till en ostkrok och börjar spinna iväg. Varje gång han sprang över däckspåren (där det var superhalt) fick han sladd och började ist springa på snedden. Såg så himla roligt ut. Men måste ha sett mer roligt ut att jag gick där för mig själv och skrattade så löständerna hoppade.

Ja gudni så skoj man kan ha det :)

Sett vad fint väder det är ute? Om inte, TITTA UT! Blir knäpp och fylld med vårkänslor av dagar som dessa :)

Zyxcitron

2010-02-06 17:52:24
PISSS säger jag!

Blir så bitter när halsen ska börja spöka för mig. Svider både i näsan, halsen och öronen. Har redan börjat ösa i mig halstabletter. Lär inte sluta bra det här. Usch!
Vann iaf matchen igår med 7-0. Gjorde mål vilket kändes great, krysset också vilket gjorde det hela ännu bättre :) Var en riktigt kul match måste jag säga.

Imorgon ska jag ta tag i samhällen och svenskafrågorna. Jobbigt, men det måste göras. Hur som haver, kvällen är ung och jag har nyss duschat efter att ha tagit mig en låång ridtur i skogen. Mycket härligt och avslappnande.
Nu sitter jag bara här och väntar på att håret ska torka så jag får börja göra mig iordning för kvällens bravader. :)

I Need A Hero.




Matte is the shit

2010-02-05 15:08:35
Matteprovet är avklarat! Men vette tusan hur det gick.
I alla fulla fall så ska jag snart masa mig iväg för att ta bussen hem. Har jobbat mig vidare en bra bit inpå geografin nu. Skriver om St. Helen. Är faktiskt rätt kul att få veta lite om vulkaner.

Ikväller blir det match igen. Hemmamatch. Det gick väldigt bra för alla på träningen igår, och man säger ju att det man gör på träning gör man även på match. Ska bli skoj och jag blir bara mer och mer laddad. Awesome!

Nu ska jag smiska till mina kära vänner och se om någon vill följa med mig till bussen. Kraam!!

Home sweet home

2010-02-02 17:34:42
Eric är hemma igen gott folk! Nu vet jag vem som ska styra upp hjärncellerna på mig innan matteprovet. Super duper!

Nu ska jag packa och dola inför träningen. Idag blir det fys innan innebandyn, ska faktiskt bli skönt :)
På tal om fys så ska jag få bli med Sandra.O på ett combat-pass någon dag. Är jättenyfiken på om det är roligt eller ej och vill verkligen prova :) Rätt häftigt om ni frågar mig.


You had me at hello

2010-02-01 20:06:10

Var på LASSE i helgen ! Inga fel alls, men roligast var det hemma vid Marina :) där var det skratt och skoj hela tiden.

Nu är det en ny vecka med massa jobb och mölj som vanligt. Har matteprov på fredag så ska ta tag i det redan imorgon. Lika bra tycker jag. Skulle verkligen behöva min Eric hemma nu så han kunde hjälpa mig, men han är kvar på sjukhuset.. Var och hälsade på igår och han var sprallig som en mört. Tyckte även att det var roligt att både jag och Vicky har lagt märke till att Eric faktiskt gör glada gubbar på facebook. Det har han ALDRIG gjort förut och nu dyker de upp överallt. :)

Måste även skriva ett jag älskar Beyonces "nya" skiva!! Satan vad grym hon är.

You had me at hello


RSS 2.0