Tänk i nya banor

2009-12-30 13:46:39

Hej alla luddiga små sniglar!

Igår hade Helen.Å, Sara.D och jag planerat en heldag med massa skoj för laget. Och jag kan nog skriva att den kunde inte ha blivit bättre.
Drog iväg 09.30 med bussen mot Karlskoga, där vi skulle busa i några timmar på Boda Borg! Det är helt otroligt vad roligt det är där. Skulle kunna stanna där i flera dagar. Vi klarade dock bara två stycken banor med min grupp. Men vi hade tanken att vi skulle prova så många som möjligt. Sen fanns det en bana som vi visste var riktigt svår som ingen annan i laget hade klarat, spökrummet. Vi tänkte då att vi skulle lägga all energi på den för att sedan kunna skryta så mycket som möjligt. Tiden gick och vi sprang bara ut och in i de där rummen, för vi förstod aldrig hur man skulle göra. Vi skulle träffas igen vid 15.00 med alla grupper, så 15.10 gav vi upp och sprang ner till alla andra. Då gick det givetvis upp för oss hur vi skulle göra för att klara banan, så 15.20 sprang vi tillbaka, och vi fixade den!! Var överlyckliga, och tro mig, vi skröt!

Senare begav vi oss till Munket där vi åt pizza och genomförde lekar. Hade en superbra dag och är jättenöjd med hur den slutade :)


Evil Eye

2009-12-26 19:51:45

Hemma- aaaaaaa!

Hemma från en hädelserik dag i Karlstad med Helen.
Gah! Fatta vad folk det är en dag som denna i Karlstad. Jag själv som tycker att det är nog med folk annars var livrädd. Helens jäkla tröja jävlade med oss också. Så varje gång vi klev in i en affär eller ut ur en, drog larmet igång. Tänk er själva att gå ut från MQ, och det där pisslarmet drar igång och hela befolkningen som lyckats mosa in sig där vänder sig om och tittar så de får ont i ögonen.
Visade sig vara någon bricka som satt kvar i Helens tröja som de inte hade tagit ur. Haha!

Fick mig i alla fall endel smått och gott. Är nöjd! :)

Jo, Har ni någonsin funderat över hur det känns att ligga packad som en sardin i en sardinburk? Heey, ta bussen hem från Karlstad!!!


Dan före doppare dan

2009-12-23 11:33:00
Hej Alla-alaa !

Har äntligen insett att det är julafton imorgon! Det känns så fruktansvärt bra i hela kroppen! Hoppas verkligen att snön ligger kvar. Kan ni förstå det? Att under hela mitt liv, har jag bara haft snö på julafton sex gånger. Sex gånger på 17 år. Ändå förknippar man julafton med massa snö. Hum?

Hoppas i alla fall på en underbar jul hemma i Blia. Ser lite snålt ut med paket för min del men jag hoppas att mamma har en räv bakom örat.

Städade rummet igår (var på tiden) och nu doftar det blommor ist för dött där inne. Men är ändå lite småsur, min julstjärna har nämligen gått runt hörnet och vill inte fungera! Ska gå ner och säga några väl valda ord till den så kanske den vaknar till.

Ikväll ska julgranen kläs, julskinkan avsmakas och doften av jul ska ligga som ett täcke över hela blia!





Regnar det gråsuggor?

2009-12-21 20:44:52

Har nyss packat in en massa klappar tillsammans med mamma, och det blev högar kan jag lova! Julen är snart här så det är ju bra att vi får högarna klara. När julen är här är det bara en månad kvar tills jag fyller 18 också. Tänk så fort tiden går. Sjukt! Men mitt kiss och bajs försvinner inte bara för att jag blir 18 år inte, naj då det blir bara bättre. (Var inte orolig Ölund)

Gråsuggor? Ptja, varför inte?



Klappat och klart !


Pass, jag står över denna

2009-12-20 20:42:32

Kom inte på någon rubrik som kude förknippa mitt ståhej, så fick passa.

Helgen har gått i vågor kan man säga. Hade en toppenkväll hos Moa! Superkul, verkligen :) (god mat) När de skulle till parken (som jag också skulle försöka ta mig in i) ballade jag och åkte till Felix ist. Där var det grabbar kan jag lova. Men de tjockade sig iväg efter ett tag, för de skulle upp till parken. Så jag och Felix blev själva framför brasan och måste säga att det var ett bra tag sedan som jag mådde så bra som jag mådde just då.

Kvällen slutade med att jag sov hos Daniel och Sandra. Mådde inte så himla bra på slutet, men det är inget jag tänker ta upp här. Men är mycket nöjd med den dagen i alla fall. Tummen upp!

Moa, du är toppen! Hoppas du vet att jag tycker det.




Nu vill jag ha MAAAAT !


Hon blir en stor plutt idag !

2009-12-17 21:43:25
Önska att jag kunde vara vaken 00.00 inatt för att ringa och sjunga för min lilla pingla Moa som blir 18 år imorgon!! Hoppas att du får en jättebra start på dagen gumman, sen kommer ju jag med flera och firar dig :)

Nu är uppsatsen avklarad och inskickad (tack Ölund) så har äntligen LOV! Det ska invigas imorgon på forsnäs där jag ska se julavslutningen. Längtar en smula :) såg danserna förut, och det såg riktigt bra ut. Men gud vad man saknar det. Stör mig så på att jag inte forstod vad bra jag hade det när jag gick på forsnäs. Vill tillbaka!!



Hej alla glada, ni andra också..

2009-12-16 11:27:49

Har beep-test i skolan idag, men kan inte vara med. Fick så jädra ont i ryggen igår på träningen, kanske var det för att vi sprang så mycket, mycket mer än vad vi brukar. Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen, skulle faktiskt vara rätt roligt att få veta vart man låg. Tyckte att det var lika bra att stå över, eftersom jag ändå inte skulle kunna göra mitt bästa. Men det är i alla fall inte detta de går efter i betyget, utan det vi gör senare.
Lite surt ändå, skulle vara skönt att titta om man har förbättrat sig efter all hård träning med laget. Hum..

Helen slappfisen Lindberg har "hoppat av" sin blogg och jag är mycket besviken. Stort Helen, stort! Alla ni som stör sig på att Helen har tagit bort sin blogg, ta er tid till att ge henne ett riktigt stort jävla evil eye.

Tack och hej dr bombay!


Tick tack. Tripp trapp?

2009-12-14 21:17:40
Tre dagar, tre små snabba innan lovet står framför våra fötter. nu kanske ni undrar "Ööö va? Ska inte den ludna lilla flickan till skolan på fredag?" Nepp! Tänk att det ska hon inte. För hon ska ner till forsnäs och titta på julavslutningen där ist. (kul att prata om mig själv i tredje person)

Väderkvinnan sa igår att det skulle bli snö idag, och hon hade rätt den lilla skogsmullan! Härligt, underbart, toppen m.m..

Nu blir det sängen och scrubs för moi. Sov hur ni vill, natt natt!

13 Dec och frost

2009-12-13 18:11:54
Lyssnar på Erik Grönwall- higher. Den är så bra tycker jag! Han är grym på att sjunga och tycker om Queen, inte alls fel måste jag säga :)

Idag har jag varit uppe på berget och tittat ut över ett faktiskt vackert glittrande Munkfors, tillsammans med mamma och hundarna. Efter någon timme framför tv:n åkte jag iväg till Irina och red. Mysigt hade vi, gumman och jag :)
Ska snart ta tag i engelskan. Ska skriva en uppsats om love. Väldigt passande? Njeet..

Tänkte jag skulle lägga upp några bilder ifrån helgen som jag fick av Anna. Så får ni se hur trevligt man hade det :)







Nu ropar mamma på mig. Det är Luciatåg på tv:n nu så måste skynda mig ner. Antar att jag får ta tag Engelskan efter det :) Kram!

Ett stort steg för Elin

2009-12-12 15:37:23
Nyss kommit hem ifrån kusen. Usch vad kallt det var att rida, trodde jag skulle tappa fötterna för de var så frusna.
Kvällen igår var bra, den slutade med att jag lekte med Lina, Felix och Björn. Var fruktansvärt trött så kom hem rätt tidigt ändå, men det var inga fel med det :).

Sitter här och tänker på vad roligt det skulle vara att resa till New york. Skulle vara så häftigt att åka iväg och jobba som barnflicka där i några månader, inte ett helt år. Men man måste våga också.
Skulle vilja åka med någon mer som jag känner så man slipper åka alldeles själv. Det kanske är något man borde göra efter studenten. Värt att fundera på! Man lever ju bara en gång, eller hur? Jag vet att mamma skulle gå med på det så varför inte våga ta steget. Som sagt, värt att fundera på.

Hon har gjort det igen

2009-12-11 10:42:42
Gahh! Lussevaka hit och lussevaka dit.. Vem orkar att sitta uppe hela natten å lukta röv på morgonen när man ska till skolan för att titta på tåget då? Den får jag fundera på. Aja, jag ska ha kul med nära och kära ikväll istället.

Hade styrka på träningen igår. Helt sjukt vad bra man mår efter ett styrkepass. Kan absolut sova med huvudet högt!

Var ett tag sedan jag berättade om min kära Anna Engström, men nu har hon gjort det igen.
Vi hade "genomgång" med praktikanten och hon bad oss då att komma på några ord som slutade med ande. Innan hon hann prata klart öppnade Anna sin malätna mun och skriker MANDEL! Som ni alla ser slutar inte mandel alls med ande, så hela klassen började skratta åt Anna, inte med, åt.

Det var kul, tro mig.



tomten finns

2009-12-10 17:46:27

Hejcome hejcome! 
Igår var man och tittade på Universitet i Karlstad, och det var stort! Lika stort som 13 fotbollsplaner sa ledaren för vår grupp. Sen drog vi in till stan där jag shoppade lite tillsammans med Elin Seth. Hon skulle hem med en tidigare buss så fick leta upp mina andra små pinglor. Köpte kläder och när jag kom hem hade den nya scrubsboxen kommit, och underkläder ifrån HM, så jag blev superglad!

Vi är spelfria nu i helgen också, vilket faktiskt är rätt skönt. Kan ha roligt på andra håll då (ler)
Det blir nada fest ikväll eftersom jag har skolan att tänka på, men imorgon. :)

Inte länge kvar till tomten kommer heller. Hoppas verkligen att vi ska fira jul i Sunne i år, värdelöst att vara hemma. Där finns det ju inga ungar att busa med, och så kan vi inte ha det. Men nu ska här spelas innebandy, ha det great!





John Blund, vart fan håller du hus?

2009-12-07 13:35:48
Hemma från skolan.
Vet inte vad det är för fel på mig. Tror att jag har alldeles för mycket i huvudet just nu. Något jag är orolig över kanske? För jag kan verkligen inte sova om nätterna. Vaknar vid två någon gång på natten och blir liggandes med hundra tankar i huvudet som jag inte kan komma bort ifrån. Som inatt, då låg jag och repeterade mode som vi ska ha prov i imorgon på historian. Usch, inte roligt alls detta..



nyår redan?

2009-12-06 17:31:20

Då var man hemma från Irina då. Kan säga att det är fruktansvärt jobbigt att rida i mörker. Drog lite i låret när jag redlätt också, antar att det känns mer utav sträckningen när det blir kallt. Irriterande att det inte släpper helt någon gång.
Irina gjorde någon "spinn" i stallgången också så det började lukta fyrverkeri. Var rädd att även hon skulle lyckas sträcka sig, men det gick bra. Kunde inte låta bli att skratta lite sen när det verkligen luktade fyrverkerier där inne. Hon fick även prova sitt nya regntäcke, och det blev så bra så! Jättefin är min lilla smula.

Vi vann mot Örnen igår. Fick göra ett mål och ett assist, gött sö!
Senare på kvällen (efter allt plugg) åkte jag till Lina där det var folk. Vi spelade spel och hade trevligt. Nästan alla åkte hem när vi hade spelat klart, men jag, Felix och Björn var kvar i några timmar till. Kom hem vid 03.11 ungefär (kanske 03.12) tycker att det var en roligt kväll med mycket prat som gick över gränserna.

Men nu ska man nog sätta sig och plugga lite till.

I never thought I'd doubt you, I'm better off without you
More than you, more than you know
The day I thought I'd never get through, I got over you


små flingor faller

2009-12-04 10:43:17
Sitter och funderar över hur helgen kommer sluta. Måste göra klart historian när jag kommer hem så jag kan börja öva inför provet. Alla dessa prov och läxor, får aldrig andas.

Ikväll ska jag umgås med Lina, Catrin och några till. Spela spel och idol blir det! Ska bli riktigt kul faktiskt. Sen får vi se hur kvällen slutar.

Ps. DET SNÖAR! Fy fasen vad härligt folket!



Den som väntar på något gott, väntar alltid för länge.

fryser, men jag skriver fan ändå

2009-12-03 17:56:26

Klarade av franskan idag! Ah om ni bara visste hur bra det känns, var så himla orolig för det där jäkla provet. Har även gjort svenskaprov, vet inte hur det slutade dock.. Men men. Känner att det är på tiden att jag kommer iväg på new moon nu också. Vill verkligen se den. Har läst alla böckerna och älskar dem, så varför får jag då inte tummen ur? Finns nog bara inte tid till det helt enkelt, vilket är synd.

Det har varit en riktigt bra dag idag i alla fall. Älskar att vädret har ryckt upp sig. Klarar verkligen inte av allt regn med sina gråa dagar. Även om det är kallt nu, så tycker jag om det. Så fort snön kommer ska jag springa ut och busa i den med vovvarna. Har även pratat med Anna om att dra iväg och spela lite "hockey" när tiden är inne för det. Men nu ska jag iväg och träna, och det blir inte hockey. Ska tänka på lilla Ölle som inte får träna (tar några extra steg för din skull)

Melissa Horn- kvar i nåt jag lämnat


klappar

2009-12-02 08:24:58
Träningen igår var jobbig. Uschiamej till att gå och springa när det är svinkallt. Men sover gott om natten, det gör man.
Har börjat fundera över vad man ska ge familjen i julklapp. Mamma är avklarad, men det finns ju tre stycken till som ska ha paket. Som pappi, vad ger man en pappa i julklapp? Herregud, alltid lika svårt.
Sen är frågan vad jag själv önskar mig. Aa den får jag klura på.

Äntligen har det börjat bli kallt ute. Känns så himla bra! Allting är så himla vacker och mysigt. Nu är det bara snön som ska komma, sen är jag nöjd.

RSS 2.0