Höstlov, men nu då?

2009-10-24 11:06:17

Ny dag med nya möjligheter.

Äntligen, äntligen är det lov! Men nu då? Vad ska man pyssla med denna vecka? Jag vet i alla fall att jag ska rida så mycket som möjligt på min lilla goding Irina. Blir dåligt med det när det är tjockt av skolarbete som väntar hela tiden. Sen skulle jag vilja önska mig att något hände, något som får vardagen till att bli lite mysigare. Tack.

Hade match igår också. Vi vann med 8-4 och det känns förjävla gött! Såg något som gjorde min dag en smula jobbigare, men jag fick rycka upp mig. Ska fasen inte må dåligt. Det har jag inte tid med.

Gotta find me a future, move out of my way


Bus(s) från skolan

2009-10-06 13:37:14
Jag känner att jag bara måste berätta om vilka busfrö jag och Erik var igår.

Det var såhär..
..Jag, Erik och Anna stod och pratade efter skolan i väntan på bussen. Efter en stund ser vi att en buss kommer. Jag säger då till Erik "det är inte den vi ska med va?" Erik svarar då högt och tydligt "nej, det står 600 Värnäs"
Anna slickar sig bara om munnen och hostar några gånger och börjar gå mot bussen. Erik säger då "tänk om man skulle lura henne på fel buss" Jag nickar och instämmer "vi gör det!"
Anna skriker efter Emma och Helen "kom nu, bussen är ju här! Hihi" Jag vinkar åt dem att hålla tyst, de förstår och säger ingenting.
"Anna jag kan ta min innebandyklubba nu" Anna vänder sig om "Va? Är det säkert det? Aja okej." Säger Anna och drar upp busskortet och går in i bussen. Jag och Erik däremot följer inte efter, utan backar försiktigt undan.
Anna upptäcker inne i gången att vi inte är efter henne, så hon vänder sig om och springer ut snabbt som tusan.

Jag skrattade så tårarna sprutade!!
Anna, du gör min dag.

Dagen D

2009-10-02 10:52:26

DAGEN ÄR HÄR!

Idag gäller det. Seriepremiär i forsnäshallen 19.00 och jag är redan så nervös så jag nästan spyr. Vill inte vara sjuk. Försökte mig på att träna igår och det gick sådär. Halsen blir iskall när jag flåsar som den lilla utter jag är och det är INTE bra. Har väntat så himla länge efter denna dag. Första seriepremiären med a-laget och jag är sjuk! Kan det bli värre? Ska i alla fall försöka mig på att spela. 
Det blev även min introlåt vi ska springa in till också, kuuul. Det är en låt med Pain, och jag lovar att man blir taggad till tusen av den. 

Då kör vi idag då brudar!


Adjöken sa löken!


RSS 2.0